Lisette Verkuil Advocatuur

Strafrecht & Jeugdrecht

 

“Mr. Verkuil gaf naast juridische kennis, kunde en kracht ook een gevoel van veiligheid, vertrouwen, en geruststelling. Een zeer aangename combinatie waarin iemands hulp vaak hard nodig is. Al vanaf het eerste gesprek toonde ze vakkennis en betrokkenheid. Ze was altijd goed voorbereid, scherp en inventief. Ze gaat recht op haar doel af. Ze staat voor haar cliënt en heeft oog voor alle aspecten en betrokkenen bij de zaak. Het is een vakvrouw die zich onderscheid door haar oprechtheid en
betrokkenheid!”
F. en A.

“Bij deze wil ik u enorm bedanken voor uw inzet en de goede hulp die u aan mijn zoon
heeft gegeven. U bent een top advocaat en dat mag gezegd worden.”
Moeder van N.

CV

Lisette Verkuil

De uil is een prachtige vogel. Hij is wijs, heeft een scherpe blik en kan geruisloos toeslaan als het moet. Omdat het woord “uil” ook in mijn naam zit, was mijn logo snel gekozen.

Mijn naam is Lisette Verkuil en ik ben sinds 2003 advocaat in Rotterdam. Voordat ik advocaat werd, heb ik onderzoek gedaan en lesgegeven op de universiteit en gewerkt bij het Gerechtshof in Den Haag.

Zo heb ik inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met strafrecht, jeugdrecht en familierecht. Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren en houd mij dus alleen met deze gebieden bezig. Naast juridische kwaliteit wil ik ook graag bijdragen aan het welzijn en een positieve ontwikkeling bij mijn clienten en met name de jeugdigen onder hen. Ik heb daarom een coachingsopleiding gevolgd en ben aangesloten bij de ACBSBene (voor ACT-coaches) en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

 

Lisette Verkuil Advocatuur

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

lisette@verkuiladvocatuur.nl
06 – 33 66 44 80

KvK 73755869