Ingevorderde rijbewijzen

Klik op de links hieronder voor een antwoord op al uw vragen over uw ingevorderde rijbewijs. Heeft u behoefte aan een persoonlijk antwoord?

Ingevorderde rijbewijzen

Graag geef ik u meer informatie over de volgende veelvoorkomende vragen op het gebied van ingevorderde rijbewijzen:

Mijn ervaring als advocaat met ingevorderde rijbewijzen:

Dicht tegen het strafrecht aan ligt de problematiek rond ingevorderde rijbewijzen. Een rijbewijs wordt immers niet zomaar ingevorderd maar slechts na het gebruik van een teveel aan alcohol of drugs, gevaarlijk rijgedrag of het veroorzaken van een ongeval. Het draait er bij het terugkrijgen van een rijbewijs niet alleen om de wettelijke mogelijkheden en onmogelijkheden te kennen maar vooral ook om het persoonlijke verhaal van de cliënt goed over het voetlicht te krijgen. Een rijbewijs is zo vanzelfsprekend dat iemand pas bij invordering goed beseft hoe waardevol en vaak zelfs noodzakelijk het rijbewijs is, zeker als iemands werk of onderneming en daarmee dus ook het inkomen in gevaar komt. Ik heb al veel cliënten, zowel zakelijk als particulier, geholpen met het (eerder) terugkrijgen van hun rijbewijs. Allerlei mensen die hun rijbewijs hard nodig hadden voor hun werk.

Graag geef ik u meer informatie over hoe u uw rijbewijs zo spoedig mogelijk terug kunt krijgen. Om mijn clienten met een ingevorderd rijbewijs te faciliteren, bied ik de service hen thuis te komen bezoeken.

Lisette Verkuil Advocatuur

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

lisette@verkuiladvocatuur.nl
06 – 33 66 44 80

KvK 73755869