Hoe groot is de kans dat uw klaagschrift succes heeft?

Hoe groot is de kans dat uw klaagschrift succes heeft?

Dit is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en hoe u deze duidelijk weet te maken aan de rechter. Het is de rechter die bepaalt of u het rijbewijs terug krijgt.

Als u bijvoorbeeld uw rijbewijs nodig heeft voor uw werk en u anders dreigt uw baan te verliezen, dan zal de rechter daar in veel gevallen rekening mee houden. Geef daarom in uw klaagschrift altijd duidelijk aan waarom u uw rijbewijs nodig heeft en tevens waarom uw vervoer niet op een andere manier kan.

Graag help ik u bij het terugkrijgen van uw rijbewijs. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor overleg.

Mijn ervaring als advocaat met ingevorderde rijbewijzen:

Dicht tegen het strafrecht aan ligt de problematiek rond ingevorderde rijbewijzen. Een rijbewijs wordt immers niet zomaar ingevorderd maar slechts na het gebruik van een teveel aan alcohol of drugs, gevaarlijk rijgedrag of het veroorzaken van een ongeval. Het draait er bij het terugkrijgen van een rijbewijs niet alleen om de wettelijke mogelijkheden en onmogelijkheden te kennen maar vooral ook om het persoonlijke verhaal van de cliënt goed over het voetlicht te krijgen. Een rijbewijs is zo vanzelfsprekend dat iemand pas bij invordering goed beseft hoe waardevol en vaak zelfs noodzakelijk het rijbewijs is, zeker als iemands werk of onderneming en daarmee dus ook het inkomen in gevaar komt. Ik heb al veel cliënten, zowel zakelijk als particulier, geholpen met het (eerder) terugkrijgen van hun rijbewijs. Allerlei mensen die hun rijbewijs hard nodig hadden voor hun werk. Ik sta ook u graag als advocaat bij om ervoor te zorgen dat u uw rijbewijs zo snel mogelijk terugkrijgt.

Lisette Verkuil Advocatuur

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

lisette@verkuiladvocatuur.nl
06 – 33 66 44 80

KvK 73755869