Kunt u bijzondere bijstand voor advocaatkosten krijgen?

Kunt u bijzondere bijstand voor advocaatkosten krijgen?

Veel gemeenten vergoeden de kosten voor uw advocaat als deze noodzakelijk zijn om te maken. Uw gemeente zal hoogstwaarschijnlijk als voorwaarde stellen dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Hierover kunt u kosteloos contact met mij opnemen.

De termijn voor het indienen van de aanvraag bijzondere bijstand voor advocaatkosten kan per gemeente verschillen. Informeer daarom vooraf bij uw gemeente over haar werkwijze bij bijzondere bijstand voor advocaatkosten.

Mijn ervaring als advocaat met problemen omtrent bijstandsuitkeringen:

In de loop der jaren ben ik mijn cliënten ook gaan bijstaan als zij problemen krijgen met hun bijstandsuitkering. Ik help mijn cliënten op “pro deo” basis. Dit betekent dat ik voor dit soort zaken gesubsidieerde rechtsbijstand aanvraag. Mijn cliënten hoeven slechts de eigen bijdrage te betalen die hen wordt opgelegd door de Raad voor Rechtsbijstand. Hoewel de vergoedingen in dit stelsel steeds meer onder druk zijn komen te staan en het de vraag is hoe lang het nog zal bestaan, vind ik het belangrijk dat ik mensen ook bij deze vaak grote probleem kan helpen. Problemen met de bijstandsuitkering komen steeds vaker voor. Ook bij mensen die problemen hebben met politie en justitie, of bij mensen die dakloos worden. Van het ene probleem komt vaak het andere.

Aarzelt u niet contact met mij op te nemen als u een probleem heeft met uw bijstandsuitkering, ik help u graag verder.

Lisette Verkuil Advocatuur

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

lisette@verkuiladvocatuur.nl
06 – 33 66 44 80

KvK 73755869