Problemen met Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Hieronder vindt u het antwoord op veelvoorkomende vragen op het gebied van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op.

Problemen met Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Graag geef ik u meer informatie over de volgende veelvoorkomende vragen op het gebied van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG):

Mijn ervaring als advocaat met problemen rondom de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG):

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (ook wel “verklaring van goed gedrag” of “VOG” genoemd) wordt tegenwoordig steeds vaker verplicht gesteld bij het krijgen van een nieuwe baan of vrijwilligerswerk. Dicht tegen het strafrecht aan ligt de problematiek rond de VOG. Een strafrechtelijke veroordeling uit het verleden kan er immers voor zorgen dat geen VOG wordt afgegeven. Hier zijn vrij ingewikkelde regels voor, zodat het antwoord op de vraag of een VOG wel of niet zal worden afgegeven, niet zomaar is te beantwoorden. Het is belangrijk om tijdig een advocaat in te schakelen als u een VOG heeft aangevraagd en deze niet zonder meer wordt afgegeven. Ik heb als advocaat veel ervaring opgedaan met deze procedures en wil u hierbij graag verder helpen. U kunt vrijblijvend en kosteloos contact met mij opnemen.

Lisette Verkuil Advocatuur

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

lisette@verkuiladvocatuur.nl
06 – 33 66 44 80

KvK 73755869